Om oss

Välkommen till Svahns Färg

Vi är ett litet familjeägt företag med djupa rötter i Sunne och har varit en pålitlig partner för både yrkesmän och privatpersoner i över 30 år. Vår personal består av snickare med lång erfarenhet och gedigen kunskap av bygg- och snickeribranschen och Butikspersonal med lång erfarenhet av färg.

Vi erbjuder högkvalitativa produkter till bästa pris och personlig service till våra kunder.

Vår butik ligger i utkant av Sunne. Vi har ett brett sortiment av färgnyanser och typer som passar alla dina målningsprojekt, oavsett om det är för inomhus- eller utomhusbruk. Vårt samarbete med välrenommerade varumärken garanterar att du får produkter av högsta kvalitet som är hållbara och långvariga, i olika prisklasser.

Vi är också stolta över att erbjuda rådgivning till våra kunder. Vi finns här för dig och är alltid redo att hjälpa dig med färgmatchning, råd om appliceringstekniker och allmänna tips och tricks för att göra ditt bygg- eller snickeriprojekt framgångsrikt.

Vårt engagemang för kundnöjdhet och hög kvalitet med bästa pris har gjort oss till en pålitlig partner för professionella yrkesmän och entusiastiska hemma fixare i Sunne och dess omgivningar.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina bygg- och snickeriprojekt och ge dig den bästa service och expertis du förtjänar.