Färg Sunne

Brett utbud av högkvalitativa färgprodukter från ledande märken

Vi på Svahns Färg i Sunne är din pålitliga återförsäljare av färgprodukter från ledande varumärken såsom Gjöco, Beckers, Alfort, Falu Rödfärg och Falu Vapen. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa färgprodukter för både inomhus- och utomhusbruk.

Vårt sortiment av färgprodukter inkluderar ett stort urval av färger, nyanser och typer för att möta alla dina målningsbehov. Vi erbjuder färg för väggar, tak, golv, fasader, träytor, metall och mycket mer. Vårt mål är att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet som är enkla att använda och ger professionella resultat.

Förutom vårt breda sortiment av färgprodukter erbjuder vi även tillbehör såsom penslar, roller, maskeringstejp och annat måleriverktyg för att underlätta din målningsprocess. Vi strävar efter att vara din komplett leverantör av färgprodukter och tillbehör i Sunne.

Besök vår butik i Sunne för att upptäcka vårt omfattande sortiment av färgprodukter och få rådgivning av oss. Välkommen till Svahns Färg – din pålitliga partner för färg i Sunne.

Färg från Gjöco

Vi samarbetar med Gjöco, en ledande leverantör av färgprodukter med en lång och framgångsrik historia. Gjöco grundades redan 1940 och har sedan dess varit en pålitlig aktör inom färgindustrin. Med produktionsanläggningar och färdigvarulager i Torvikbukt på Nordmøre i Norge och ett dotterbolag, Gjöco AB, i Perstorp i södra Sverige sedan 2004, är de en av Nordens främsta producenter av dekorativa färger för hus och hem.

Vi är glada över att kunna erbjuda Gjöcos högkvalitativa färgprodukter på vår sida om färg. Med deras breda utbud av färger och tekniska expertis kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet för ditt målningsprojekt. Besök Gjöcos hemsida för att lära dig mer om deras produkter och varför de är en pålitlig och erkänd leverantör av färgprodukter för hem och företag.

Färg från Beckers

Vi är stolta återförsäljare av Beckers, ett av Sveriges äldsta och mest välkända färgvarumärken med över 150 års erfarenhet. Företaget grundades 1865 av Carl Wilhelm Becker, en tysk kemist som öppnade landets första specialbutik för färg och fernissa i Stockholm. Beckers har en lång historia av att erbjuda högkvalitativa färgprodukter för både proffs och konsumenter, och är känt för sina innovativa och miljövänliga lösningar. Företaget har en stark miljöprofil med 99% av sina färger vattenburna och miljömärkta med Svanen. Som återförsäljare av Beckers färger kan vi erbjuda våra kunder produkter av hög kvalitet som är både hållbara och miljövänliga. Besök Beckers hemsida för att lära dig mer om deras breda utbud av färger och deras engagemang för miljö och kvalitet.

Välja färg inne

  1. Bestäm vilken känsla du vill uppnå i rummet. Mörkare färger kan skapa en känsla av mysighet och värme, medan ljusare färger kan öppna upp ett rum och ge en känsla av ljus och rymd.
  2. Tänk på rummets naturliga ljusinsläpp. Om rummet har få fönster eller ligger åt norr kan det vara bra att välja en ljusare färg för att öka ljusinsläppet.
  3. Ta hänsyn till vilka möbler och inredningsdetaljer som ska finnas i rummet. Färgen på väggarna bör komplettera och harmonisera med övrig inredning.
  4. Testa färgprover innan du väljer en färg. Det är viktigt att se hur färgen ser ut i det aktuella rummet, i både naturligt och artificiellt ljus.

Välja färg ute

  1. Ta hänsyn till husets arkitektur och omgivning. En husfasad i en modern stil kan ha en annan färgsättning än en fasad i en klassisk stil.
  2. Tänk på omgivande byggnader och naturen runtomkring. Färgen bör harmonisera med omgivningen och inte sticka ut på ett obehagligt sätt.
  3. Tänk på färgens hållbarhet och underhållskrav. En mörkare färg kan se sliten ut snabbare än en ljusare färg och kräva mer underhåll.
  4. Testa färgprover på husets fasad innan du väljer en färg. Det är viktigt att se hur färgen ser ut i det aktuella ljuset och på den aktuella ytan.